Ons DNA

Net zoals de afkorting DNA een complex woord (desoxyribonucleïnezuur) voor een complex systeem omzet in een begrijpbaar drieletterwoord, zet de CreoniS MES complexe processen in bedrijven om in overzichtelijke informatie.
Het zit in ons DNA om u te helpen uw productieopvolging en uw management fundamenteel te verbeteren.  En dat is meer, véél meer dan het ontwikkelen van een softwarepakket.  Dat onderscheid ons fundamenteel van andere softwarebedrijven.

Wat hebben wij u te bieden ?

  • Unieke producten en diensten die inziCht geven in uw productieprocessen en die uw business scherpstellen.  Een noodzakelijk hulpmiddel voor elk toekomstgericht bedrijf.
  • Meer dan 50 jaar ervaring in ICT en business.  Wij weten wat ondernemen is en wat software voor u moet doen.  Ons product is het resultaat van teamwerk van stuk voor stuk specialisten in hun domein.
  • Snelle interventies en directe antwoorden op uw vragen en wensen.  CreoniS is geen logge mastodont, maar een flexibele partner die dicht bij u en uw onderneming staat.  Dus ook geen call center in een ver exotisch land.  U belt ?  Wij staan paraat !
  • Een softwarepakket ontwikkelen en installeren is één.  U daar het beste laten uithalen is twee.  CreoniS ondersteunt en advisteert u om de nieuwe mogelijkheden van procesopvolging voluit te benutten.  Samen met u zorgen we voor de juiste hulpmiddelen en integreren die in uw onderneming.
  • Audits en consulting om u permanent te adviseren over extra mogelijkheden en eventuele verbeterpunten.  Zo maximaliseren we het rendement van ons systeem en booSten we uw business.

Image